IPR-NEUVONTAPALVELU ARKISIN 09:30-11:30   +358.(0)50 3563654

Arvoisa tapahtumajärjestäjä, koulutustuottaja tai innovaatioalan organisaatio,

Haluamme kutsua Teidät Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry:n kannatusjäseneksi.
Se on muun muassa edullinen tapa hankkia toiminnallenne pysyvää lisänäkyvyyttä.

1. Kannatusjäsenten jäsenmaksut 2017:
– Yksityishenkilö kannatusjäsenenä 34 euroa.
– 1-50 henkilön organisaatio 100 euroa.
– 51-100 henkilön organisaatio 250 euroa.
– 101-500 henkilön organisaatio 500 euroa.
– Vähintään 501 henkilön organisaatio 1000 euroa.
Lisätietoja liiton toimistosta.

2. Jäsenmaksun vastineeksi saatte:
- Liiton IPR-juristin maksuton palvelupuhelin arkiaamuisin.
- Jäsenkirjeet kuukausittain.
- Jäsenetuja eri palveluntuottajilta (sivustoa päivitetään).
- Runsaan näkyvyyden liiton internetportaaleissa, joilla on vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä.

3. Liittymisohje:
- Soita liiton toimistoon puh tai lähetä viesti näiden sivustojen kautta (valikon "Ota yhteyttä" -kohta) 
- tai täytä tiedot osoitteessa http://kekery.fi/J%C3%A4senyhdistykset_Liity%20j%C3%A4seneksi
  kirjoittaen "Yritys/yhteisö"-kentässä organisaatiosi nimen perään koodi KJ2017.

4. Maksuohjeet:
– Liiton tilinumero jäsenmaksuille on FI92 8000 1501 8159 64 (Danske Bank, BIC: DABAFIHH).
– Kirjoita maksun viestiosaan nämä tiedot: Organisaatio/sähköpostiosoite/Kannatusmaksu 2017/
- Tulosta tarvittaessa kuitti.
- Mikäli haluat kuitenkin mieluummin maksaa perinteisellä paperi- tai pdf-laskulla, pyydä sellainen liiton toimistolta 

Parhain terveisin,
Petri Peltonen, pj

TaPAHTUMAT

Keskusliitto ylläpitää Innokalenteria ja  järjestää yhdessä muiden toimijoiden kanssa vuonna 2017 kolme keksijöille suunnattua messutapahtumaa.  

AJANKOHTAISTA: JÄSENKIRJE 2/2017 

EDUNVALVONTA

Liiton tarkoituksena on edustaa suomalaiskeksijöitä kotimaassa ja ulkomailla, edistää keksintö-toimintaa, ajaa keksijöiden asiaa ja puolustaa heidän oikeuksiaan sekä lisätä keksintötoiminnan tunnettavuutta ja arvostusta. 1971 perustettu Liitto on kansainvälisen IFIA:n jäsen.


Resurssiviisauskeskus on paikka kohdata, työskennellä ja ideoida uutta. Keskiviikkona ja torstaina Resurssiviisauskeskuksen tulevat valtaamaan Keksijäin Keskusliiton jäsenet ympäri valtakuntaa. Samalla järjestetään avoimet ovet kansalaisille, jotka voivat tulla tutustumaan keksijöihin ja innovatiiviseen tilaan, jossa esillä on Forssan järkivihreys.

Järkivihreät Keksintöpäivät

Alueelliset järkivihreät innovaatiot –hanke järjestää Suomen Keksijäin Keskusliiton KEKE ry:n kanssa Järkivihreät Keksintöpäivät. Suomen Keksijäin Keskusliiton tarkoituksena on mm. tukea suomalaisia keksijöitä, edistää ja kehittää keksintötoimintaa, toimia jäsentensä aatteellisena ja ammatillisena yhdyssiteenä ja edistää keksijöiden yhteistoimintaa sekä keksintöjen hyödyntämisen yleisiä edellytyksiä.

Järkivihreät keksintöpäivät -tapahtuman päätavoitteena on verkostoituminen, asiantuntijaluennot ja erilaisen tiedon tarjoaminen. Paikalle on tulossa kotimaisia ja kansainvälisiä keksijöitä ja vieraita Keksijäin Keskusliiton verkoston kautta. Mukana on mm. toistakymmentä ulkomaista keksijää. Järkivihreät Keksintöpäivät tukevat Forssan seudun elinkeinostrategia, joka perustuu niin sanottuun järkivihreyteen. Järkivihreys voitaisiin määritellä ympäristöystävälliseksi ja kestävää kehitystä tukevaksi toiminnaksi. Seudun järkivihreää strategiaa on rakennettu aina vuodesta 2010 alkaen.

Resurssiviisauskeskuksen avoimet ovet

Resurssiviisauskeskus on ollut toiminnassa viime vuoden syyskuusta. Tilan tarkoitus on tarjota paikka kohdata, työskennellä ja ideoida uutta. Millaista siellä on? Tule katsomaan. Resurssiviisauskeskuksen ovet ovat avoinna keskiviikkona ja torstaina 26.-27.4.

Sitra ja Jyväskylän kaupunki kehittivät toimintamallin, jonka avulla kaupungit ja kunnat voivat saavuttaa resurssiviisautta. Keväällä 2015 toimintamallia lähdettiin pilotoimaan kolmessa kaupungissa, joista Forssa oli yksi (muut ollen Lappeenranta ja Turku). Tällöin kaupungille laadittiin resurssiviisauden tiekartat. Forssan kaupungin resurssiviisauden tiekartassa on viisi eri kaistaa (ruoan tuotanto ja kulutus, energian tuotanto ja –kulutus, liikkuminen ja yhdyskuntarakenne, kulutus ja materiaalit sekä vedenkäyttö ja luonnonvedet).

Resurssiviisaus on kykyä käyttää erilaisia resursseja (luonnonvarat, raaka-aineet, energia, tuotteet, palvelut, tilat ja aika) harkiten ja kestävää kehitystä sekä hyvinvointia edistäen, ja resurssiviisauden tavoitteet ovat: ei ilmastonpäästöjä, ei jätettä, ei ylikulutusta sekä kestävä hyvinvointi.

Päivien aikataulu: keskiviikko 26.4. kello 14-17, torstai 27.4. kello 10-17
Katso tarkempi ohjelma mm. asiantuntijapuheenvuorojen osalta www.hamk.fi/alueelliset/keksintopaivat

Lisätiedot: Hämeen ammattikorkeakoulu, Alueelliset järkivihreät innovaatiot -hanke, projektipäällikkö Laura Vainio, 050 5744 555, laura.vainio@hamk.fi sekä Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry, puheenjohtaja Petri Peltonen, 050 3851 483, kekery@kekery.fi

p.s. keskiviikkona myös Vaatevallankumous –tapahtuma samassa tilassa! 

Valtakunnalliset Järkivihreät Keksintöpäivät ja Resurssiviisauskeskuksen avoimet ovet auki Maailman Henkisen Omaisuuden Päivänä 26.-27.4.2017

ANSIOMERKIT

Arvostusta ja tunnustusta eri tehtävissä toimiville suomalaisille aloitteentekijöille, keksijöille, suunnittelijoille ja tuotekehittäjille.

IPR NEUVONTA

Liiton neuvontapalvelut auttavat luottamuksellisesti rahoitus- ja IP-asioissa eteenpäin. Ilmoita jäsennumerosi  soittaessasi neuvontapalveluun.

FINNISH INVENTORS' NATIONAL FEDERATION, FINF  

SUOMEN KEKSIJÄIN KESKUSLIITTO KEKE RY


Kutsu kannatusjäseneksi